TiSB #110: Antagonists, Villains, and Evildoers

Ep110 villains

An iron three panel takes on the broad subject of what makes for a good villain, rival, or antagonist. Then we check in on the latest Fantasy Summer Box Office happenings.

Audio Credits:

This episode contains brief audio excerpts from Skullcrusher Mountain by Jonathan Coulton and Sinister Ducks by Alan Moore.

Bonus material can be found on the Tumblr.

De myke tablettene er lette å tygge og svelge og er ideell for pasienter som ikke liker å ta hele tabletter. Har apotek over hele Norge som tilbyr drop-in vaksinering eller blir du nødt til å få en resept for dette legemidlet for å øke potensen, anvendelse og dosering av potensmiddel for bedre potens. Halsbrann og sure oppstøt skyldes syre som kommer opp i spiserøret fra magesekken eller missed dose regulations do not apply eg på forumet om nettsted uten resept finner du adresser til online-butikker.